Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Výměna přední pneu

V tomto videu uvidíte, jak probíhá výměna přední pneu u nás na servise. Úkon obnáší demontáž kola z vidlice, přezutí pneu a montáž všeho zpět. U toho je dobrá chvíle také pro kontrolu předních brzdových destiček.

ČÍST CELÉ

Výměna zadní pneu

V tomto videu uvidíte, jak probíhá výměna zadní pneu u nás na servise. Úkon obnáší demontáž výfuku, ramene, přezutí pneu a montáž všeho zpět. U toho je dobrá chvíle také pro kontrolu zadních paken či destiček.

ČÍST CELÉ

Kontrola brzd a výměna kapaliny

Máme tu nové video, tentokrát se blíže podíváme na kontrolu brzd a výměnu brzdové kapaliny u skútru Honda PCX

ČÍST CELÉ

Čištění karburátoru ultrazvukem

Připravili jsme pro vás kompletní video ukázku správného čištění karburátoru v ultrazvuku. Ve videu jsou dále popsané kroky při diagnostice, která čištění předchází. Tak vzhůru do toho!

ČÍST CELÉ

Kontrola řemene a zadní řemenice

V tomto videu si ukážeme, jak zkontrolovat řemen a také odhalit příčinu proč na některých skútrech řemeny opakovaně praskají.

ČÍST CELÉ

Snadné a rychlé čištění skútru

Počasí je jako na houpačce a skútry se špiní o to víc. Opti-Clean je prostředek pro snadné a bezpečné čištění beze šmouh pro mírně až středně znečištěné povrchy bez jakékoliv přidané vody metodou „nastříkat a setřít“ který budete stejně jako my milovat. Obsahuje prověřenou technologii obohacenou o další systém polymerů pro větší ochranu čištěných povrchů před poškrábáním. Funguje na všechny povrchy – plexi, lak, sklo, chrom, kola, zrcátka, plasty. Zanechává vysoký lesk a polymerovou ochranu.

ČÍST CELÉ

Čištění motoru

Power Clean je skvělý čistič. V plné síle (neředěný) zvládne mastný motor, olej a jakékoliv další nečistoty. Aplikace je snadná a prostředek nedráždí dýchací cesty. Prostě špica produkt, který doporučujeme vyzkoušet. V ředěné formě je pak bezkonkurenční na odstraňování hmyzu.

ČÍST CELÉ

Diagnostika dobíjení 12V

V tomto videu se dozvíte jak diagnostikovat závadu v dobíjení na skútrech s 3-fázovým regulátorem.

ČÍST CELÉ

Ostraňování hmyzu

Srovnávací test čističů hmyzu vám ukáže, jak s minimem úsilí umýt váš skútr od zaschlých mušek a odolných nečistot na karoserii. Stačí nastříkat, nechat 2 minuty působit, spláchnout vysokotlakým čističem, osušit a je hotovo 🙂 Vítězem testu je prostředek Power Clean, který můžete zakoupit na našem eshopu: https://www.scootland.cz/zbozi/detailingpro-optimum-power-clean-500ml-naredeny/ https://www.scootland.cz/zbozi/detailingpro-optimum-power-clean-500ml-plna-sila/ https://www.scootland.cz/zboz

ČÍST CELÉ

Čištění řetězu

Kdo máte velký skútr s řetězem (Integra, GP800, X-ADV), nebo motorku mrkněte na náš test čističe řetězů od Motipu. Funguje na jedničku! https://www.scootland.cz/zbozi/motip-cistic-retezu/

ČÍST CELÉ

Video: kontrola variátoru

Připravili jsme pro Vás nové video, kde si ukážeme jak zkontrolovat, že je tělo variátoru v dobrém stavu:

ČÍST CELÉ

Video: Servisní prohlídka

Připravili jsme pro Vás nový video návod, tentokrát s Leonem v hlavní roli na téma Servisní prohlídka. Video obsahuje všechny základní servisní úkony, jež jsou důležité pro bezproblémový provoz Vašeho skútru. Krok za krokem si projdeme celou servisní prohlídku, tak jak ji děláme u nás. Postupovat budeme podle protokolu, který si můžete stáhnout ZDE [http://www.scootland.cz/static/pages/scooter-tuning-jaknato/servisni-prohlidka/protokol.pdf] .

ČÍST CELÉ

Redukce pro regulátor na Majesty 125

Nyní můžete vyřešit problém s odcházejícím regulátorem na Majesty 125-150 jednou provždy. Stačí použít novější 5-pinový typ regulátoru, přepojit konektory a máte vyřešeno. Nabídku regulátorů najdete zde: https://www.scootland.cz/skutr-yamaha-majesty-125-150-1/nahradni-dily/elektro/ Následující obrázek ilustruje správné připojení:

ČÍST CELÉ